About

Ainahan se on mielessä. Matka. Olen reissannut yli 20 vuotta eri puolilla maailmaa, mutta en ole koskaan pitänyt matkapäiväkirjaa, mikä on jäänyt harmittamaan. Koska aion matkustella vielä seuraavatkin 20 vuotta (ja kauemminkin), toimikoon tämä sivusto matkapäiväkirjanani. Täällä hössötän myös matkasuunnitelmistani ja muistelen välillä menneitäkin. Kaikenlaista muutakin matkustamiseen liittyvää saatan tänne kirjoitella.

Kuten sivun nimestäkin voi päätellä, matkustelen pääasiassa itsekseni. Nautin ihanasta vapaudestani mennä ja reissata miten itse haluan! Voin kolistella rauhassa vaikka aamukuudelta hotellihuoneessa kameraa etsien ja auringonnousua katsomaan sännäten. Toisaalta kukaan ei ole ollut seurana, kun olen joutunut ambulanssilla madridilaiseen sairaalaan tai valvonut yön vatsataudin kourissa Chiang Maissa. Hyvin olen kuitenkin aina pärjännyt ja kaikesta selvinnyt itseksenikin.

Pidän myös toista blogia nimeltään Pariisin lumo. Se keskittyy nimensä mukaisesti suureen rakkauteeni Pariisiin. Käy kurkkaamassa sielläkin!

-Tuula Salminen

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s