Yhteenveto 

Olen palannut kotiin ja nyt on vielä yhteenvedon paikka Pariisin-matkastani. Sää todellakin suosi tällä kertaa, sillä lämpötila kohosi 20-23 asteen tienoille lähes joka päivä ja aurinko paistoi päivittäin. Kevyttä sadetta tuli yhtenä aamupäivänä hetken aikaa ja saman päivän iltana satoi kaatamalla, mutta vasta sen jälkeen kun olin jo palannut kämpille.

Olin kerrankin liikkeellä vaatteiden ostelu -fiiliksellä, mutta mitään ei tarttunut mukaan. Onhan sekin saavutus, ettei löydä Pariisista mitään kivoja vaatteita! Kuten aiemmassa kirjoituksessani totesinkin, ei kaupoista meinannut löytää mustia vaatteita, vaan kesän muoti näytti olevan vahvasti pastellinsävyistä. Kirjoja sen sijaan löydän aina ja Pariisihan on lukutoukan paratiisi. Ostin kaksi kirjaa (Arsène Lupin -dekkarin ja kirjan modernista taiteesta Ranskassa) rantakadun bukinisteilta, sekä kaksi muuta kirjaa kaupasta (ranskan kielen oppikirjan ja englanninkielisen, Pariisiin sijoittuvan hömppäkirjan) Myös Black Opium-parfyymi ja kosmetiikkaa tarttui mukaan.

Ihastelin kirsikankukkia ja magnolioita, söin hyvin, kävelin jalkani tohjoksi ja otin satoja valokuvia. Toiseksi viimeisenä lomapäivänä tapahtunut kännykän menetys korpesi, mutta en jäänyt asiaa kovin pitkäksi aikaa murehtimaan. Huomasin kuitenkin viimeisenä lomapäivänä olleeni aika säikky ja pelästyin aina kun joku käveli ohi turhan läheltä.

74-10

Saavuin Orlyn lentokentälle hyvissä ajoin ja aikaa siellä sitten sainkin viettää, sillä Norwegianin lento oli tunnin myöhässä. Lento saapui Helsinkiin klo 00.30 ja ehdin onneksi Finnairin viimeiseen bussiin, joka lähti 01.10. Kun lopulta pääsin kotiin, en jaksanut muuta kuin heittää matkalaukun lattialle, pestä meikit pois ja käydä omaan ihanaan sänkyyn nukkumaan.

Seuraava reissu on jo kuukauden päästä, mutta silloin kyseessä on vain viikonloppumatka Tukholmaan. Pääasiallinen syy matkaan on Depeche Moden Euroopan-kiertueen aloituskeikka, mutta onhan viehättävässä Tukholmassa muutenkin aina mukava käydä.

74-9

Mainokset

2 responses to “Yhteenveto 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s